Bespreek uw
digitale uitdagingen tijdens een inspirerende workshop en heerlijk ontbijt!

(H)eerlijk Digitaal nodigt u uit om uw digitale uitdagingen in de horeca te delen met andere horeca-ondernemers.

Klaar om uw horecazaak te digitaliseren, maar weet u soms niet goed waar te beginnen?
Deel uw uitdagingen met mede horeca-ondernemers!

Als restauranteigenaar heeft u 1001 dingen waarmee u rekening moet houden, zoals koken, het runnen van uw zaak of het verwennen van uw gasten. Wanneer u beslist om het werk uit handen te geven, is het belangrijk om de juiste tools te kiezen en samen te werken met partners die u écht vooruit helpen. Hier wilt (H)eerlijk Digitaal u bij helpen, niet door het geven van saaie Powerpoint presentaties, maar door het organiseren van een sessie waar u met uw collega-horecaondernemers kan sparren over uw dagelijkse problemen.

Kampt u met problemen bij het inschrijven van studenten of flexi-jobbers, komt er veel kijken bij het up to date houden van uw voorraad, hoe treedt u het beste op bij no-shows tijdens drukke avonden en wat vertellen uw kassagegevens over uw gerechten? Wij nodigen u graag uit tot het houden van een discussie voor en door horeca-ondernemers om samen naar oplossingen te zoeken; dit alles vergezeld van een heerlijk ontbijt.

Op maandag 4 maart organiseert (H)eerlijk Digitaal een ontbijt workshop bij Living Tomorrow in Vilvoorde. Schrijf u gratis in via onderstaand formulier.

Wanneer?

Maandag 4 maart van 9u-11u

Locatie?

Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde

Schrijf u hier in!

Wat is (H)eerlijk Digitaal?

(H)eerlijk Digitaal is een coöperatie, opgericht op initiatief van Resengo, Online Werkrooster, APICBASE en AreTheyHappy. Allemaal innovatieve digitale bedrijven met een hart voor horeca en een gezamenlijke missie. Ons handelsmerk? Dat is digitale vooruitgang met betrouwbare, eerlijke partners aan een even eerlijke prijs. We staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit en transparantie. Alle partners met het (H)eerlijk Digitaal-label zijn Belgisch: we zijn sterk aanwezig in de horecamarkt en staan dichtbij onze klanten.